starter

Voor ondernemende zzp’ers: administratie en aangiften

U werkt als zelfstandig zonder personeel (zzp’er). U bent vakspecialist én ondernemend. Professioneel en dienstverlenend. U houdt uw vakkennis actueel en zoekt continu naar nieuwe kansen. Maar u heeft ook te maken met administratie en belastingaangiften. En met veranderende wet- en regelgeving. Hoe houdt u alle ballen in de lucht? Administratiekantoor+ Maasdelta Adviseurs geeft u de ruimte en rust om te ondernemen.

Met kennis van uw sector

Al sinds 1992 werken we voor zzp’ers. Dat zijn met name ondernemers in de dienstverlenende sector, zoals adviseurs en coaches. We hebben in al die jaren dus veel kennis en kunde opgebouwd. We zetten die graag in voor het voeren van uw financiële administratie en het verzorgen van uw belastingaangiften.

Inzicht in cijfers, belangrijk voor geldverstrekkers

Als zzp’er heeft u veel baat bij ons benadering. Want is belangrijk dat u inzicht en overzicht heeft in de cijfers. Niet alleen voor uw bedrijfsvoering, maar ook als u na verloop van tijd wilt uitbreiden of een huis wilt kopen. De bank wil dan namelijk beschikken over gegevens over financiële gegevens. Die moet u dan wel kunnen overhandigen. Ondernemen is vooruitkijken.

Onze kracht: financieel, fiscaal en juridisch advies

Wat ons pas echt onderscheidt? Onze compleetheid van diensten. Bij Maasdelta Adviseurs werken fiscaal juristen, fiscaal adviseurs, een bedrijfsjurist, een loonbelastingdeskundige en AA-accountants. En zelfs een organisatieadviseur en een subsidieadviseur. Samen bedienen we u compleet en diepgaand. We bekijken uw vraag van alle kanten en adviseren u compleet. We signaleren de knelpunten en informeren u over de valkuilen. Zodat u de juiste keuze maakt.

Ook uw administratie of belastingaangifte uitbesteden?