Vrije beroepen - Maasdelta

Voor vrije beroepen: administratie en aangiften

Heeft u een vrij beroep? Bijvoorbeeld als advocaat, notaris, vertaler of huisarts? Dan bent u ongetwijfeld een vakspecialist met passie voor uw vak. U houdt uw vakkennis zorgvuldig bij. En u besteedt graag zoveel mogelijk tijd aan uw cliënten. Maar hoe regelt u het financieel en fiscaal goed? En welke gevolgen hebben wijzigingen in wet- en regelgeving voor u en uw gezin? Vertrouw op de expertise van Maasdelta Adviseurs, een veelzijdig administratiekantoor.

Met kennis van uw sector

Al sinds 1992 verzorgen we de administraties en belastingaangiften voor tal van vrije beroepsoefenaars in uiteenlopende sectoren. Met onze ervaring kennen we de specifieke eisen die u als vrije beroepsbeoefenaar stelt aan uw administratie. Ook daarover adviseren we u dus graag.

Ook financieel, fiscaal en juridisch advies

Wat ons pas echt onderscheidt? Onze compleetheid van diensten. Bij Maasdelta Adviseurs werken fiscaal juristen, fiscaal adviseurs, een bedrijfsjurist, een loonbelastingdeskundige en AA-accountants. En zelfs een organisatieadviseur en een subsidieadviseur. Samen bedienen we u veelzijdig en diepgaand. We bekijken uw vraag van alle kanten en adviseren u compleet. Signaleren de knelpunten en informeren u over de valkuilen. Zodat u de juiste keuze maakt.

Ook uw administratie of belastingaangifte uitbesteden?