Online Boekhouden - Maasdelta Adviseurs - Veelzijdig Administratiekantoor in Rotterdam

Online boekhouden

Wilt u uw administratie graag volledig uitbesteden? Wilt u dit volledig zelf doen? Of iets daartussenin? Het kan allemaal via administratiekantoor+ Maasdelta Adviseurs. Ontdek de kracht van online boekhouden.

De pluspunten van een goede administratie

Veel ondernemers beschouwen het voeren van de financiële administratie uitsluitend als een verplichting. We zien dat totaal anders. Een goede administratie biedt u als ondernemer overzicht en inzicht. Op basis van actuele, kloppende cijfers kunt u sturen, bijsturen en plannen smeden. Kortom: een goede administratie is de basis voor een gezond bedrijf. Maar het gaat niet vanzelf. Een succesvolle administratie vergt discipline, frequentie, regelmaat, volledigheid en zorgvuldigheid.

De kracht van online administratie

We helpen u graag met het opzetten en voeren van een administratie. Bijvoorbeeld in één van de online boekhoudpakketten: Exact Online, iMUIS Online, Twinfield Incura of James Software. Elk pakket heeft zijn eigen functionaliteiten. Zo heeft niet elk pakket de mogelijkheid van het scannen en herkennen van facturen. We adviseren u graag over het beste pakket voor uw bedrijf of praktijk.

De voordelen van online administratie

Online administratie biedt belangrijke voordelen:

  • Overal en altijd inloggen in uw boekhoudprogramma; op het werk, thuis of onderweg.
  • Gegevens eenvoudig insturen via internet of app. Dat scheelt tijd.
  • Altijd een actueel overzicht.
  • Bankafschriften inlezen in de administratie (optie bankieren).
  • Slechts één keer de administratieve gegevens in te voeren. Ze kunnen meteen worden verwerkt, bijvoorbeeld in een jaaroverzicht.
  • Toegang voor meerdere mensen.
  • Online archivering van de bescheiden die bij de administratie horen.
  • Op elk moment modules bijschakelen of afwaarderen.
  • Beëindiging van het abonnement met één maand opzegtermijn.

Zelf doen, deels zelf doen of uitbesteden

Wilt u uw administratie graag zelf voeren, deels zelf doen of liever volledig uitbesteden? Aan de hand van zeven vragen bepalen we samen met u welke werkwijze het best past bij u en uw onderneming.

Ook uw administratie goed regelen?