Financieel Advies - Veelzijdig Administratiekantoor in Rotterdam

Financieel advies

Als ondernemer kunt u niet zonder inzicht in uw financiële reilen en zeilen. Op basis van deze informatie kunt u sturen en bijsturen. Plannen voor de toekomst bedenken en de koers voor de toekomst uitzetten. Financieel overzicht is ook een verplichting. Maar hoe regelt u dit het best? Maasdelta Adviseurs adviseert u over alle financiële aspecten waarmee u als ondernemer te maken heeft. Overigens zijn we een voorstander van online boekhouden.

Grip op uw financiën, grip op uw bedrijf

Een goed financieel beleid geeft grip op en inzicht in uw financiën. En daarmee in uw bedrijf. Maakt u genoeg winst? Zijn uw marges voldoende? Zijn bepaalde kosten niet te hoog? Een goede boekhouding geeft ook inzicht in bezittingen en schulden en in uw cashflow. Uw boekhouding moet sluitend zijn. Bovendien moet u al uw facturen bewaren, tot 7 jaar na het indienen van de winstaangifte. Ook de bank, de Belastingdienst en uw eventuele investeerders vragen om inzicht in uw financiën.

Financieel advies én uitvoering

Boekhouden lijkt simpel. Maar doet u dit niet volgens de wet? Dan bent u in overtreding of maakt u onnodig hoge kosten, met soms ernstige gevolgen. We kennen de regels en passen deze optimaal toe, binnen de grenzen van de mogelijkheden. We geven advies én we ondersteunen in de uitvoering. Van het opzetten van uw administratie tot de aangiften. En heeft u plannen die u wilt laten financieren? We helpen u met het opstellen van een ondernemingsplan en een liquiditeitsbegroting.

Behoefte aan financieel advies en ondersteuning?