Onze adviseurs

Maasdelta Adviseurs is een administratiekantoor+ met financiële, fiscale én juridische expertise. Maak kennis met onze vaste kern van adviseurs:

Margriet Wiebenga – Hameka bc BBA

Margriet is directeur-oprichter van Maasdelta Adviseurs en fiscaal adviseur. Met haar kennis en ervaring ondersteunt ze haar klanten bij financiële vraagstukken. Ze benadert deze logisch, systematisch en analytisch. Ze achterhaalt de knelpunten en lost deze op. Margriet richt ook dossiers in, adviseert over administraties en verzorgt jaarrekeningen en aangiften. Margriet is onze rekenmeester. Want ze is als geen ander in staat berekeningen inzichtelijk te maken en helder uit te leggen. Financiële vraagstukken hebben vaak ook juridische aspecten. Daarom is er een nauwe samenwerking met de andere adviseurs.

Mr. F. (Frank) H. Hameka

Frank een ondernemer pur sang en een fiscaal en juridisch specialist. Hij is pragmatisch en klantgericht en een echte allrounder. Zijn motto: ‘vertrouwen is goed, regelen is beter. Frank is creatief en een snelle denker. Hij overziet het grotere geheel van alle aspecten die de klant aangaan. Frank kan zich als geen andere verplaatsen in de situatie van de ondernemer. Hij was namelijk ook actief als interim bestuurder bij een commerciële stichting waarbij vakbonden, werkgevers en overheid het bestuur vormden. Ook was lid van de Raad van Commissarissen van een holding in de onderwijssector.

Mr. H. (Henk) Hoepman

Henk heeft sinds 1999 zijn eigen advieskantoor. Hij is een allround bedrijfsjurist met vijf aandachtsgebieden: contractenrecht, vennootschapsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en consumentenrecht. Henk adviseert onder meer Amerikaanse multinationals over vennootschapsrecht en consumentenrecht. Hij volgde daarvoor een postdoctorale opleiding European Corporate Law. Henk heeft een jarenlange ervaring als mkb-specialist.

J.W. (Jan Willem) Kemper RB

Jan Willem is belastingadviseur. Hij werkte onder meer als zelfstandig adviseur en als hoofd van het

Bureau Vaktechniek van het College Belastingadviseurs (nu: Register Belastingadviseurs). Hij is verbonden aan de Auxilium Adviesgroep. Jan Willem en Frank zijn elkaars vaste sparringpartner. Jan Willem brengt complexe problemen terug naar hun kern. Zijn oplossingen zijn helder en veilig. Hij geeft les aan accountants en belastingadviseurs in het kader van hun permanente educatie in opdracht van onder meer Auxilium Adviesgroep en het Register Belastingadviseurs. Hij schrijft fiscale artikelen voor tijdschriften, brochures en nieuwsbrieven.

Mr. M. (Michiel) F. Tevel RB

Michiel heeft al sinds 1992 zijn eigen adviespraktijk, Bron Belastingadviseurs gevestigd in het Gelderse Hurwenen. Michiel is een adviseur pur sang op het gebied van belastingen en verwante terreinen. Hij hecht enorm aan zijn rol als onafhankelijk extern adviseur. Michiel springt bij als sparringpartner voor Frank en Jan Willem bij complexe vraagstukken. Michiel benadert elke casus heel grondig.

(Jan) A. Vonkeman AA

Jan runt een accountantskantoor in Ermelo. Jan is een snelle en creatieve accountant die zijn beroepsregels heel serieus neemt. Als gecertificeerd accountant mag hij controles uitvoeren. Transparantie staat bij hem hoog in het vaandel. Jan is – samen met Margriet, Jan Willem, Henk en Frank – van grote toegevoegde waarde bij de dienstverlening van Maasdelta aan medisch specialisten. Hij heeft namelijk een actuele kennis van de regels van de NZA en van afspraken met ziekenhuizen en zorgverzekeraars. Jan is ook specialist in de administratieve organisatie. Hij stelt zich op als onafhankelijk accountant, conform de beroepsregels van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Bij de afgifte van verklaringen neemt hij zijn verantwoordelijkheid.

Overige specialisten

Aan Maasdelta Adviseurs zijn nog diverse andere specialisten verbonden. Zoals aan een organisatieadviseur en een subsidieadviseur. We hebben hen zorgvuldig geselecteerd op hun specialisme, ervaring en manier van werken.

Wij nodigen u uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek