Medici - Maasdelta Adviseurs

Voor medici en paramedici: administratie en aangiften

Het werk van een medisch specialist of een paramedicus is mooi en geeft voldoening. Maar het is ook veeleisend. Het vraagt om vakkennis, ervaring en aandacht voor de mens. Daarnaast heeft u te maken met aansprakelijkheden, administratie het doen van aangiften en fiscale zaken. En er zijn nog meer uitdagingen. Wat beïnvloedt het inkomen van uw praktijk, maatschap, coöperatie, bv of dienstbetrekking? Wat zijn de gevolgen van veranderingen in wet- en regelgeving voor uw praktijk en uw continuïteit? En wat betekent dat voor u en uw gezin? We adviseren en ondersteunen u graag, als veelzijdig administratiekantoor.

Met kennis van het zorgstelsel

Al sinds 1992 werken we voor medisch specialisten en paramedici. We hebben dus specifieke kennis voor het opzetten en voeren van financiële administraties en belastingaangiften voor medisch specialisten en paramedici. We houden maximaal rekening met de eisen in het zorgstelsel. En weten wat de gevolgen zijn van bepaalde wijzigingen zijn voor u en uw gezin.

Onze kracht: financieel, fiscaal en juridisch advies

Wat ons pas echt onderscheidt? Onze compleetheid van diensten. Bij Maasdelta Adviseurs werken fiscaal juristen, fiscaal adviseurs, een bedrijfsjurist, een loonbelastingdeskundige en AA-accountants. En zelfs een organisatieadviseur en een subsidieadviseur. Samen bedienen we u compleet en diepgaand, als administratiekantoor+. We bekijken uw vraag van alle kanten en adviseren u compleet. We signaleren de knelpunten en informeren u over de valkuilen. En we vertalen alle ontwikkelingen naar uw persoonlijke situatie, zodat u de juiste keuze maakt. Bijvoorbeeld als u een praktijk wilt opstarten of wilt toetreden tot een maatschap. We weten wat er speelt binnen uw beroepsgroep.

Ook uw administratie of belastingaangifte uitbesteden?