mkb - Maasdelta Adviseurs

Financiële en fiscale ondersteuning voor het mkb

Het runnen van uw mkb-bedrijf vergt alle tijd en inspanning en veel toewijding. De dynamische markt vraagt om innovatie en ondernemersgeest. Alleen zo blijft u de concurrentie voor. Maar u heeft u ook te maken met zaken waar u zich liever zo min mogelijk mee bezighoudt. Denk aan financiële, fiscale en juridische zaken. En aan veranderende wet- en regelgeving. Dan kunt u een beroep doen op Maasdelta Adviseurs. Als veelzijdig administratiekantoor geven we u de ruimte en de rust om te ondernemen. Daarbij kijken we ook naar de privé-gevolgen voor u en uw gezin.

Voor het mkb: administratie en belastingaangiften

Al sinds 1992 werken we voor bedrijven in het mkb. Dat zijn bedrijven van diverse grootten en actief in uiteenlopende sectoren. We zetten onze kennis en kunde graag in voor het voeren van uw financiële administraties en uw belastingaangiften. Met kennis van de eisen die u als mkb’er stelt. We spelen in op de veranderingen. Zodat u uw bank, financier, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst overzichtelijk en helder kunt informeren, volgens de geldende regels.

Verplicht per 1 januari 2017: aanlevering in SBR-formaat

Per 1 januari 2017 moet u uw gegevens in SBR-formaat aanleveren aan uw bank, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Dit kunt u niet zelf doen, u moet hiervoor naar een administratiekantoor. SBR staat voor Standard Business Reporting. Dit overheidsprogramma maakt voor het uitwisselen van financiële rapportages gebruik van de internationale standaard XBRL.

Dienstverlening aan horeca, havens en zeeschepen

Werkt u in een heel specifieke sector? Ook dan helpen we u graag. Als veelzijdig administratiekantoor werken we namelijk voor tal van branches met specifieke wet- en regelgeving, zoals de horeca. En als echt Rotterdams kantoor werken we ook voor havens en zeeschepen.

Onze kracht: financieel, fiscaal én juridisch advies

Wat ons pas echt onderscheidt? Onze compleetheid van diensten. Bij Maasdelta Adviseurs werken fiscaal juristen, fiscaal adviseurs, een bedrijfsjurist, een loonbelastingdeskundige en AA-accountants. En zelfs een organisatieadviseur en een subsidieadviseur. Samen bedienen we u veelzijdig en diepgaand. We bekijken uw vraag rondom en adviseren u compleet. We signaleren knelpunten en informeren over valkuilen. We kijken ook naar uw doelen op de lange termijn en naar uw persoonlijke situatie. Zodat u de juiste maakt.

Ook uw administratie of belastingaangifte uitbesteden?