Administratiekantoor+ met diepgaande fiscale en juridische expertise

Maasdelta Adviseurs is een administratiekantoor+ voor vrije beroepsbeoefenaars, (para)medici, mkb-bedrijven, starters ondernemende zzp’ers. U kunt bij ons terecht voor het opzetten en (deels of geheel) verzorgen van uw administratie. Ook verzorgen we uw belastingaangiften. En we doen méér. We zijn vooral ook sterk in het adviseren over en begeleiden bij financiële, fiscale en juridische vraagstukken.

Onze plus-aanpak

Wat u mag verwachten van een veelzijdig administratiekantoor als Maasdelta Adviseurs? Ontdek onze pluspunten:

We kijken verder dan uw vraag

Elke vraag die u bij ons neerlegt, heeft een doel. En elke verandering heeft neveneffecten elders in de organisatie. Daarom kijken we altijd verder dan uw directe vraag. We onderzoeken uw vraag compleet. We adviseren u over de beste oplossing voor uw bedrijf of praktijk en we informeren u over de neveneffecten. Zodat u de juiste keuze maakt.

We voelen ons betrokken

Maasdelta Adviseurs is een klein kantoor dat alles voor u kan regelen op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Dankzij de kleinschalige opzet is onze dienstverlening heel persoonlijk. We kennen onze klanten en zij kennen ons. En we voelen ons oprecht betrokken bij uw bedrijf of praktijk. Dat is prettig werken.

We zijn standvastig en gezond kritisch

U bent gebaat bij een kantoor die kritisch met u meedenkt. Die niet met alle winden meewaait, maar standvastig is en u adviseert op basis van kennis en kunde. Klanten waarderen onze standvastige en gezond kritische houding. We zijn integer en oprecht in ons handelen. Onze klanten waarderen dit.

We lopen voorop in automatisering

Met slimme automatisering stroomlijnt u uw processen flink. Wij lopen voorop in automatisering. Daardoor adviseren we u als beste. Bovendien maakt het onze eigen dienstverlening heel efficiënt en effectief.

We hebben alle specialismen in huis

U kunt bij ons uw administratie en aangiften laten verzorgen. Maar schakel ons ook gerust in voor complexe financiële, fiscale en juridische adviezen. Als administratiekantoor+ hebben we namelijk alle specialismen in huis. Bij ons werken fiscaal juristen, fiscaal adviseurs, een bedrijfsjurist, een loonbelastingdeskundige en AA-accountants. En zelfs een organisatieadviseur en een subsidieadviseur. Maak kennis met onze adviseurs.

Lees meer over onze werkwijze

Wij nodigen u uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek