Juridisch Advies - Veelzijdig Administratiekantoor in Rotterdam

Juridisch advies voor uw bedrijf of praktijk

Als ondernemer regelt u van alles en nog wat. Voor uw bedrijf én voor uzelf. Door het ondernemerschap bent u verbonden met uw onderneming of praktijk. U denkt en handelt veelal als (twee-)eenheid. Maar vaak is juridisch sprake van twee (rechts)personen, waarvan u in beide gevallen de beslisser bent. Het is belangrijk dat u de afspraken die u voor uw onderneming of praktijk maakt met derden, goed vastlegt. Zodat iedereen weet of u optreedt namens uw bedrijf óf namens u als privépersoon. Onduidelijkheden kunnen leiden tot juridische en zakelijke conflicten. Dat kost al gauw tijd, geld en negatieve energie.

De Belastingdienst kijkt mee

Stel, u koopt een auto. Daarvoor sluit u een koopovereenkomst. De dealer levert de auto en u voldoet de koopsom. Maar wie koopt de auto? U als privépersoon of als ondernemer? Wie betaalt de auto? Hoe gaat u om met vergoedingen of met privégebruik? Belangrijk, want de Belastingdienst kijkt mee.

De basis voor succesvol zakendoen

Ook voor klanten, leveranciers en werknemers is het belangrijk dat u heldere afspraken maakt. Want zij moeten u kunnen vertrouwen. En vertrouwen is de basis voor succesvol zakendoen. De beste manier om afspraken vast te leggen is in een overeenkomst die door alle partijen wordt ondertekend.

De pluspunten van Maasdelta Adviseurs

Als administratiekantoor+ adviseren u over de gevolgen van financiële en juridische veranderingen. En we helpen u met het opstellen van een heldere overeenkomst. We bekijken uw vraag van alle kanten en adviseren u compleet. We signaleren de knelpunten en informeren u over de valkuilen.

Lees meer over:

Behoefte aan juridisch advies?